Yunusemre Kent Konseyi 2025 yılı Ocak Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı Yunus Emre Millet Çarşısı'nda yapıldı. Toplantıda konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, “Halkın doğrudan sesi olmak için çalışacağız” dedi.
‘Bu tür kurumlar zenginliktir’
Toplantıda katılımcılara seslenen Belediye Başkanı Semih Balaban kent konseylerin önemine dikkat çekerek şunları söyledi: “16 mahallede mahalle meclislerimizi kurduk. Muhtarlarımızın öncülüğünde kent konseylerimizde mahalle meclisleri çalışmalarını sürdürüyor. Bizler Manisa Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği ile belediyemizin imkanları dahilinde çözüm üretmek için çalışmalarda bulunacağız. Kent konseylerinin halkın doğrudan sesi olmasından yanayız. Bu meclislerimizde kent konseyimizde değişik siyasi partilerden insanlarımızın olması bizler için çok önemli. Bu bir zenginliktir. Bu zenginliği değerlendireceğiz.”
Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Bektaş Kılınç ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Kent Konseyleri halkın sesidir. Demokrasinin önemli unsurlarından biri de halkın yönetime katılımının sağlanmasıdır. El birliği ile Yunusemremizi daha güzel bir kent yapmak için çalışacağız. Sevginin ve huzurun kenti Yunusemre olacaktır.”
Yorumlar
Kalan Karakter: