Sudanlı öğrenciler Turgutlu Şam Tatlısını beğendi
Turgutlu Şam Tatlıcısı’na gelen Sudanlı öğrenciler, tatlıya tam not verdiklerini söylediler.
Manisa’nın Turgutlu İlçesi’ne, bir fabrikada döküm sanayi üzerine eğitim görmek için gelen Yasir Abdullah, El Amin Brema ve Hasan Sudair isimli öğrenciler Turgutlu’da fabrika yetkilileriyle yaptıkları Turgutlu gezisinde büyük ilgi gördüler.
Turgutlu’yu gezerek ve dükkânlarda satılan lezzetleri tadarak tanımaya çalışan Sudan’lı öğrenciler, Turgutlu Şam Tatlıcısı’na gelerek şam tatlısının tadına baktılar. Sudanlı öğrenciler, Turgutlu’da en çok Şam tatlısını beğendiklerini ve tam not verdiklerini söylediler.
Sudanlılar adına bir açıklama yapan Yasir Abdullah; “Türkiye’ye ve Turgutlu’ya mesleki eğitim için geldik. Türkiye her şeyiyle çok güzel ve güçlü bir ülke. Turgutlu şirin bir kent. Burayı gezerken en çok Şam Tatlısını çok sevdik” dedi. Nurullah ÇANKAYA
Yorumlar
Kalan Karakter: