Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ikinci Tur ile ilgili kararını açıklamak üzere basın açıklaması yaptı. Özdağ açıklamasında "Süreç devam ediyor" dedi.
Ümit Özdağ: “Kılıçdaroğlu ile akşam saatlerinde görüşeceğiz.”
“Süreçle ilgili oldukça olumlu gelişmeler var ancak henüz sonuca ulaşmadık. Bugün Hatay dönüşü Sn. Kılıçdaroğlu ile bir toplantı daha yapacağız."
- Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ: "(Sinan Oğan'ın Erdoğan'a desteği) Sinan Bey'in kendi kararıdır, bu konuda kendisiyle farklı düşünüyoruz."
“Biz Oğan ile birlikte yola çıktığımızda,Cehennemin kapılarını kapatmak üzere yola çıktık. Biz hala aynı yoldayız.Şu an diyeceğim başka söz yok"
"Dünyanın büyün lümpen sürülerinin hedefi haline gelmesine müsaade etmeyeceğiz. Bu bir güvenlik sorunudur. Ülkenin bir lunapark gibi olmasına izin vermeyeceğiz" "Türkiye 'Göçmenistan' olmasın diyorsanız sizi sandığa davet ediyoruz"
Detaylar geliyor
Yorumlar
Kalan Karakter: