Turgutlu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Şahin Ek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında şehrimizin dört bir yanındaki kadınlara anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi. Gün boyunca Has Fırın çalışanlarından kadın esnaflara ve Turgutlu’daki tüm kadınlara uzanan etkinliklerle, kadınların emeğine ve gücüne dikkat çekti.
İlk durak: Has Fırın Kadın Çalışanları
Şahin Ek, iş hayatında büyük bir özveriyle çalışan Has Fırın’ın kadın personellerini ziyaret ederek onlara çiçek takdim etti. "Onların emeği sofralarımıza bereket, hayatımıza güzellik katıyor. Tüm kadın çalışanlarımızın 8 Mart’ını kutluyorum," diyerek kadın emeğinin önemini vurguladı.
Turgutlu’nun Kadın Esnaflarına Ziyaret
Kadın esnafların ticaretteki güçlü varlığını desteklemek amacıyla çarşı ve dükkân ziyaretleri gerçekleştiren Şahin Ek, kadın esnaflara çiçek vererek onların başarılarını kutladı. "Kadın esnaflarımız, şehrimizin ekonomik gücünün en önemli parçalarından biri. Onların yanında olmak, desteklemek bizim en büyük görevimiz," dedi.
Orta Park’ta Kadınlar İçin Çiçek Dağıtımı
8 Mart etkinlikleri kapsamında, Turgutlu Orta Park’ta kadınlara çiçek takdim edilerek onların hayatın her alanındaki katkılarına dikkat çekildi. Şahin Ek, "Kadınlarımız sadece bugün değil, her gün baş tacımız. Onların emeğini, gücünü ve varlığını desteklemeye devam edeceğiz," diyerek kadınların iş ve sosyal hayattaki önemine vurgu yaptı.
Her zaman kadınların emeğinin, üretkenliğinin ve başarısının yanındayız. Birlikte daha güçlü, birlikte daha başarılı!
(Tanıtım Haber)
Yorumlar
Kalan Karakter: