Pazar yerinde bazı fiyatlar düştü
TURGUTLU Pazartesi Pazarı'nın haftalardır pazarın en pahalısı olan ve yaz boyunca 80-90 lirayla satılan taze fasülye ve börülce, bu hafta 40 TL'ye düştü. Pazarcılar rekoltenin yükselmesi nedeniyle fiyatların düştüğünü belirtti.
Pazartesi Pazarı'nda taze fasülye 40 TL, Bamya 50-70 TL, Börülce 40 TL, Barbunya 70 TL, Patates 3 kilogram 50 TL, Domates 10 ile 15 TL, Yerli Patlıcan 15 TL, Salatalık ve Biber 15 TL, Domates 10-12,5 TL ve Kabak 20 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Meyve fiyatları ise; şeftali 30, Armut 25 ve Üzüm 25 TL'den satılıyor.
Pazartesi Pazarı'nda sebze ve meyve fiyatlarının bu hafta bazı ürünlerde düşmesini vatandaşlar olumlu değerlendirirken, alım gücünün gittikçe zayıfladığını ve bu fiyat düşüşlerinin genele yansıması gerektiğini belirttiler.