Okullar Arası Mini Voleybol Turnuvası Başladı…
Seramiksan Spor Kulubü tarafından, bu yıl 4.sü düzenlenen okullar arası “Minik Kuğular Voleybol Turnuvası” 26 Mayıs Salı günü Turgutlu Belediyesi 7 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda başlayacak
Seramiksan Spor Kulübü voleybola olan desteğini okullar arası voleybol turnuvası ile devam ettiriyor. Voleybola olan ilginin her geçen gün artığı Turgutlu’nun bayan voleybolunda genç yetenekler çıkartan bir merkez olması için düzenlenen turnuvaya 16 okuldan 160 sporcu katılacak. 26 Mayıs Salı günü başlayan turnuva 6 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan final karşılaşmasıyla sona erecek. Turnuvaya katılan tüm okullara ve sporculara Seramiksan Spor Kulübü tarafından hediyeler dağıtılacak.
Seramiksan Spor Kulübü Başkanı N. Bülent Erkul yapmış olduğu açıklamada “A Takımımızın 2. Ligde istikrarlı bir performans gösterebilmesi ve başarı çıtasını daha da yükseltebilmesi için altyapımızın güçlü olması şart. Bu amaçla turnuvaları hayata geçiriyor, aynı zamanda oyuncu seçmeleri yapıyoruz. Amacımız Turgutlu’nun bayan voleybolunda en üst seviyelerde yer almasını sağlamak ve başarılı sporcular yetiştirmek. Kulüp olarak Turgutlu’muzda böyle bir potansiyelin varlığına inanıyoruz.” dedi.
Minik Kuğular Voleybol Turnuvasına Katılan Okullar:
Arif Canpoyraz Ortaokulu
Avşar Ortaokulu
Gazi Ortaokulu
Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu
Hasan Üzmez Ortaokulu
Irlamaz Refik Pınar Ortaokulu
İhsan Erturgut Ortaokulu. – A Takımı
İhsan Erturgut Ortaokulu. – B Takımı
İzzettin 75. Yıl Ortaokulu
Kocatürk Koleji
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu – A Takımı
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu – B Takımı
Şadi Turgutlu Ortaokulu – A Takımı
Şadi Turgutlu Ortaokulu – B Takımı
7 Eylül Ortaokulu
19 Mayıs Ortaokulu
Yorumlar
Kalan Karakter: