Manisa’nın Salihli ilçesinde iç sularda 3 ay devam edecek olan balık avı yasağı başladı. Av yasağının 1 Haziran’a kadar devam edeceği öğrenildi.
Salihli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Salihli sınırları içerisinde bulunan göl, gölet, baraj gölü, akarsu ve benzeri tüm iç sularda su ürünlerinin 1 Haziran 2025 tarihine kadar avlanmanın yasak olduğu belirtildi.
Açıklamada, "Tüm göl, gölet ve akarsularımızda balıkların üreme dönemi nedeniyle, 1 Haziran 2025 tarihine kadar, ticari veya amatör fark etmeksizin her türlü su ürünleri avcılığı yapmak; menşe belgesi ile diğer belgeler olmadan balık satmak ve nakletmek yasaktır" denildi.
O ilçede yasak başladı
Manisa’nın Salihli ilçesinde iç sularda 3 ay devam edecek olan balık avı yasağı başladı. Av yasağının 1 Haziran’a kadar devam edeceği öğrenildi.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: