1974 yılında Kıbrıs’a yapılan barış harekatında görev alan Manisalı Gazi Er Abdullah Gençerler için cenaze töreni düzenlendi. Törene; ailesi, harekatta birlikte görev aldığı gazi arkadaşları, Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Büyükşehir Belediyesi Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürü Selçuk Yıldız, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Manisa Şube Başkanı Yusuf Kıyışkan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Manisa Şube Başkanı Abdullah Karakaş, Türkiye Şehit Aileleri ve Gazileri Koruma ve Kalkındırma Başkanı İbrahim Sagun, Yunusemre CHP İlçe Başkanı Mehmet Arslan ile çok sayıda Manisalı katıldı.
Şehzadeler İlçesi Yarhasanlar Mahallesi Yeni Cami'de kılınan cenaze namazı ve törenin ardından Gazi Abdullah Gençerler, Kırtık Mezarlığına defnedildi.
Kıbrıs Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı
Manisalı Kıbrıs Barış Harekatı Gazisi Abdullah Gençerler, önceki gün yaşamını yitirdi. Gençerler, düzenlenen askeri törenle sonsuzluğa uğurlandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: