Iğdırlılar Derneği’nden şehitlerimiz için lokma hayrı ve Mevlid-i Şerif
TURGUTLU Iğdırlılar Derneği, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü öncesinde düzenlediği lokma hayrı ve Mevlid-i Şerif ile şehitlerimizi andı.
Sabahaddin Kaya başkanlığındaki Turgutlu Iğdırlılar Derneği, ‘Çanakkale Şehitlerimiz, Tolga Artuğ şehidimiz ve tüm şehitlerimiz anısına lokma hayrı ve Mevlid-i Şerif düzenledi. Turgutlu Belediyesi karşısındaki Orta Park’ta saat 13.00’te başlayan lokma hayrına Kaymakam Uğur Turan, Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Esnaf Kefalet Koop.Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun,Belediye Başkan Yardımcıları Ekrem Bölükbaşıoğlu ve Çetin Akın, Ak Parti İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, CHP İlçe Başkanı Erk Kayabaş, daire müdürleri, şehit aileleri, dernek üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Iğdırlılar Derneği Başkanı Sabahaddin Kaya: “Bugün burada vatan için canını feda etmiş şehitlerimizi anmak için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Turgutlu’nun da vatan için canını veren çok evladı var. Geçen sene şehit olan Tolga Artuğ kardeşimiz de bizim akrabamız. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Hayrımıza iştirak eden değerli Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve diğer arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. Belediye Başkanı Turgay Şirin de Dernek Başkanı Kaya’ya teşekkür ederek, “Birlik ve beraberlik duygusuna sahip çıkmamız gereken böylesi günlerde Şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarımızla anmamıza vesile olan herkesi tebrik ediyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.” dedi.
Lokma hayrı ve Mevlid-i Şerif okunmasının ardından dernek üyeleri ve protokol üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi. Onur SUNGUR
Yorumlar
Kalan Karakter: