Atatürk Mahallesine İlave İçme Suyu Hattı
MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Atatürk mahallesi Koşukırı Mevkiinde içme suyu şebeke hattında 200 metrelik ilave hat çalışması yaptı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Turgutlu ilçesine bağlı Atatürk mahallesi Koşukırı mevkiinde içme suyu şebeke hattında 200 metrelik ilave hat uzatma çalışması yapıldı. Çalışma ile bölgeye daha verimli, daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu sağlandı.
“Biz MASKİ’den memnunuz”
Mahalle muhtarı Celal Çetin, “Ne zaman MASKİ ile ilgili bir ihtiyaç ya da yapılması gereken bir şey olsa, buradaki ilçe şefliği çalışanları canla başla ilgileniyorlar. Biz MASKİ’den memnunuz. Çalışmadan da memnun kaldık. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: