Anlamlı hediyeye anlamlı teşekkür
Kaymakam Günlü’ye Turgutlu Engeliler Derneğinden teşekkür
Turgutlu Kaymakamlığı tarafından geçtiğimiz günlerde Turgutlu Bedensel Engelliler Derneği üyesi olan engelli Mustafa Akça’ya akülü bir araba hediye etmişti. Mustafa Akça ve Turgutlu Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Aysel Yiğit ile dernek üyeleri Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü’yü ziyaret ederek teşekkür ettiler ve çiçek sundular.
Turgutlu Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Aysel Yiğit Mustafa Akça adına teşekkürlerini sunarken “Turgutlu Kaymakamımıza yaptığı desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Uzun yıllardır normal engelli arabasıyla yaşamını sürdüren engelli kardeşimize Mustafa Akça’ya geçtiğimiz günlerde bir akülü araba hediye etmişti. Mustafa kardeşimize ev verilse bu kadar sevinmezdi. Kendisi çok mutlu oldu. Desteklerini esirgemeyen herkese de yine teşekkür ediyorum” dedi.
Kaymakam Günlü “bizler engelli kardeşlerimize her zaman her konuda yardım ve desteklerde bulunuyoruz, bulunmaya da devam edeceğiz. Mustafa kardeşimize verdiğimiz akülü araba sayesinde yaşamını daha rahat sürdürebilmesini sağlarsak bu bizleri mutlu eder. Önümüzdeki günlerde yine 5 engelli kardeşimize akülü arabalarını teslim edeceğiz” dedi. (Ali ÖZGÜZEL)
Yorumlar
Kalan Karakter: